Sałatka jabłkowa

Aktualizacja
Sałatka jabłkowa z książki "Dietojarska kuchnia żydowska"
Sałatka jabłkowa z książki "Dietojarska kuchnia żydowska"materiały prasowe

Składniki

  • kiszone ogórki
  • 2 jaja
  • 1 mały seler
  • 1 mała cebula
  • majonez prowansalski

na majonez prowansalski

  • 5 jaj (2 ugotowane + 3 surowe żółtka)
  • ok. 250 ml oleju roślinnego
  • 1 cytryna
  • sól, cukier

Sałatka jabłkowa - sposób przygotowania:

"Dietojarska kuchnia żydowska" Fani Lewando
"Dietojarska kuchnia żydowska" Fani Lewandomateriały prasowe
„Ewa gotuje”: Sałatka z buraczków i sera koziegoPolsatPolsat
Fragment książki
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?