Sałatka z polędwicą

Plastry wołowiny wspaniale smakują też na samej sałacie, posypane serem gorgonzola i uprażonymi pestkami słonecznika.
Plastry wołowiny wspaniale smakują też na samej sałacie, posypane serem gorgonzola i uprażonymi pestkami słonecznika.123RF/PICSEL

Składniki

  • 50 dag polędwicy wołowej
  • 1 marchew
  • 1 świeży ogórek
  • 1 pęczek rzodkiewek
  • 10 pomidorów cherry
  • po 4 garście świeżego szpinaku i rukoli
  • 2 łyżki oleju
  • rozmaryn

na sos

  • 1 łyżka octu winnego
  • 2 łyżeczki ostrej musztardy
  • 1 ząbek czosnku
  • 4 łyżki oliwy z oliwek
  • sól, pieprz
Tortilla z wołowiną i awokadoStyl.pl
Twoje Imperium
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?