Sałatka z soczewicą i czerwoną kapustą

Sałatka z soczewicą i czerwoną kapustą
Sałatka z soczewicą i czerwoną kapustąmateriały prasowe

Składniki

  • 400 g soczewicy
  • ¼ główki czerwonej kapusty
  • 1 kwaśne jabłko
  • 150 g sera roquefort
  • 40 g orzechów włoskich
  • sok z ½ cytryny
  • 1 kostka rosołowa warzywna
  • dobrej jakości
  • 1 łyżka octu jabłkowego
  • 1 łyżka płynnego miodu
  • 4 łyżki oleju z orzechów włoskich
  • 1 łyżeczka musztardy
  • sól, świeżo zmielony czarny
  • pieprz
Okładka książki "Moja kuchnia wege"
Okładka książki "Moja kuchnia wege"materiały prasowe
Wiśniowo cynamonowe zabajoneStyl.pl
Styl.pl/materiały prasowe
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?