Reklama

Sosy Hellmann’s

Doskonale przyprawione mięso, cudownie pachnące kiełbaski, delikatnie przyrumienione ryby, kolorowe warzywa - same nie wystarczą. To sosy stanową kropkę na "i", są idealnym dopełnieniem grillowanych potraw.

Bez nich nie odbędzie się żaden "grill"! Ketchup, majonez, musztarda już tradycyjnie goszczą na naszych grillowych stolikach. Natomiast teraz dzięki nowym sosom Hellmann’s przed entuzjastami grillowania otwierają się zupełnie nowe możliwości łączenia smaków i grillowych eksperymentów.

Sos Steak to kompozycja przypraw takich jak pieprz, papryka chilli i suszona cebula, stworzona po to, by wzbogacić smak grillowanych steków i żeberek. Natomiast Sos Samba nada doskonały wyrazisty smak piersiom z kurczaka, kaczym udkom, drobiowym hamburgerom oraz warzywom.

Reklama

Z kolei Sos Green Pepper cechuje się połączeniem pieprzu zielonego i czarnego oraz majeranku, powstaje z dodatkiem jogurtu. Wzbogaci smak grillowanych szaszłyków wołowych czy steków z polędwicy, sprawdzi się w daniach z ryb.

A Sos Chilli, będący połączeniem m.in. papryki, cebuli oraz aromatycznych ziół, to pozycja obowiązkowa dla fanów pikantnego jedzenia. Doskonały do podania z wszelkimi daniami mięsnymi, ale może stanowić także bazę dla salsy czy marynaty.

Cena: 4,99 zł. 


Styl.pl/materiały prasowe
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Strona główna INTERIA.PL
Polecamy