Świąteczny kapelusz

Zamiast odcinać ogonki, pokrój całe grzyby w paski. Zachowają kształt, równo się też usmażą
Zamiast odcinać ogonki, pokrój całe grzyby w paski. Zachowają kształt, równo się też usmażą123RF/PICSEL
Oryginalny pomysł na szybkie śniadanie: cieniutko pokrojone grzyby z jajkiem w koszulce posypane świeżymi ziołami albo jadalnymi kwiatami
Oryginalny pomysł na szybkie śniadanie: cieniutko pokrojone grzyby z jajkiem w koszulce posypane świeżymi ziołami albo jadalnymi kwiatami123RF/PICSEL
Jakie zioła do grzybów? Tymianek, estragon jednak najlepszą parę tworzą z natką pietruszki.
Jakie zioła do grzybów? Tymianek, estragon jednak najlepszą parę tworzą z natką pietruszki. 123RF/PICSEL
Leśne grzyby to bogactwo smaków, którego zazdroszczą nam smakosze z całej Europy. Warto połączyć je z inspiracjami płynącymi z włoskiej kuchni
Leśne grzyby to bogactwo smaków, którego zazdroszczą nam smakosze z całej Europy. Warto połączyć je z inspiracjami płynącymi z włoskiej kuchni123RF/PICSEL
Twój Styl
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?