Święto smaku

Do świątecznego menu warto dodać kilka nowości
Do świątecznego menu warto dodać kilka nowościTwój Styl

Jajka faszerowane musem z wędzonego pstrąga

Jajka faszerowane
Jajka faszerowaneTwój Styl
Pasztet z soczewicy
Pasztet z soczewicyTwój Styl

Pasztet z soczewicy

Krem z kalarepki podawany z przepiórczymi jajkami, zielona alternatywa dla wielkanocnego żuru.
Krem z kalarepki podawany z przepiórczymi jajkami, zielona alternatywa dla wielkanocnego żuru.Twój Styl

Zupa krem z kalarepki

Szynka cielęca
Szynka cielęcaTwój Styl

Szynka cielęca duszona powoli do jedzenia na ciepło i na zimno

Mus z białego sera i chrzanu pasuje do wędlin i pieczonego mięsa, ale można go też jeść bez dodatków ze świeżym chlebem
Mus z białego sera i chrzanu pasuje do wędlin i pieczonego mięsa, ale można go też jeść bez dodatków ze świeżym chlebemTwój Styl

Mus z białego sera i chrzanu z sosem buraczanym

Pascha
PaschaTwój Styl

Pascha

Baba drożdżowa
Baba drożdżowaTwój Styl

Baba drożdżowa

Twój Styl
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?