Zimne nóżki: Wykorzystaj zapasy

Mięso oddzielamy od kości i kroimy w drobne paseczki albo mielimy w maszynce
Mięso oddzielamy od kości i kroimy w drobne paseczki albo mielimy w maszyncePicsel123RF/PICSEL

Składniki

  • 1 golonka
  • 2 nóżki wieprzowe
  • 1 udko z kurczaka
  • 2 marchewki
  • 1 pietruszka
  • 1 por
  • 1 cebula
  • ćwierć selera
  • po pół puszki groszku i kukurydzy konserwowej
  • sól, pieprz, ziele angielskie, liść laurowy
  • 3 ząbki czosnku
  • łyżka octu
  • sok z cytryny
  • natka pietruszki
40 min
8
Jak powstała rękawica do demakijażuStyl.pl
Rewia
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?