Zupa krem z podgrzybków

Aby potrawy z grzybami nie były ciężkostrawne, dodawaj do nich zioła ułatwiające trawienie
Aby potrawy z grzybami nie były ciężkostrawne, dodawaj do nich zioła ułatwiające trawienie123RF/PICSEL

Składniki

  • 300 g podgrzybków
  • 1 cebula
  • 1/2 selera
  • 2 marchewki
  • kawałeczek pora
  • 2 pietruszki
  • 2 ziemniaki
  • 2-3 łyżki śmietany 30 proc.
  • 2 liście laurowe
  • 2 ziarna ziela angielskiego
  • 1 łyżka masła
  • 2 łyżki natki pietruszki
  • 1 łyżka oliwy
  • sól
  • pieprz
Zupa cebulowa - francuska zupa z grzankamiInteria KulinariaInteria Kulinaria
Tele Tydzień
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?