Sebastian Sikorski: Temat bałtyckiej ryby jest bardzo drażliwy

Sebastian Sikorski dziś jest szefem kuchni w renomowanym hotelu. Jak mówi jego pasja do gotowania rodziła się powoli
Sebastian Sikorski dziś jest szefem kuchni w renomowanym hotelu. Jak mówi jego pasja do gotowania rodziła się powoliarchiwum prywatne
Od początku podpatrywałem innych, lepszych od siebie i ciągle się uczyłem - mówi Sebastian Sikorski
Od początku podpatrywałem innych, lepszych od siebie i ciągle się uczyłem - mówi Sebastian Sikorskiarchiwum prywatne
Zawsze staram się, żeby było różnorodnie, ale też zaskakująco, z jakimś twistem i oczywiście, co najważniejsze — żeby smakowało — przynzaje szef kuchni Sebastian Sikorski
Zawsze staram się, żeby było różnorodnie, ale też zaskakująco, z jakimś twistem i oczywiście, co najważniejsze — żeby smakowało — przynzaje szef kuchni Sebastian Sikorskiarchiwum prywatne
Zdanowicz pomiędzy wersami. Odc. 37: Paweł TkaczykKatarzyna ZdanowiczINTERIA.PL