Mont Saint-Michel: Wyspa omletów

Idealny omlet wedle przepisu Mamy Poulard powinien być puszysty w środku
Idealny omlet wedle przepisu Mamy Poulard powinien być puszysty w środkuAgnieszka ŁopatowskaStyl.pl
Mont Saint-Michel znane jest z największych przypływów w Europie i... omletów!
Mont Saint-Michel znane jest z największych przypływów w Europie i... omletów!Agnieszka ŁopatowskaStyl.pl
Duch Mamy Poulard jest tu wszechobecny
Duch Mamy Poulard jest tu wszechobecnyAgnieszka ŁopatowskaStyl.pl
Podczas odpływu można przejść na wyspę po dnie Kanału La Manche
Podczas odpływu można przejść na wyspę po dnie Kanału La MancheAgnieszka ŁopatowskaStyl.pl

Przepis na omlet Mamy Poulard

Składniki

  • 8 jajek
  • 50 g masła
  • 2 łyżki kwaśnej śmietany
  • drobna sól
  • świeżo zmielony biały pieprz
„Ewa gotuje”: Ciasto spod widelcaPolsatPolsat