Solankowe SPA w Konstancinie-Zdroju
Na terenie nowo otwartego EVA Park Life&SPA w Konstancinie-Zdroju znajduje się jedyny na Mazowszu basen mineralno-solankowy, zasilany bezpośrednio z naturalnego źródła solanki wydobywanej z własnego ujęcia z głębokości 1750 m.

Na powierzchni 3826 m kw. znalazło się 27 pokoi hotelowych oraz strefa Wellness&SPA, gabinety, sale konferencyjne i restauracja Przedwiośnie. Wszystko to w bezpośrednim sąsiedztwie Parku Uzdrowiskowego i tężni.
Szefem kuchni w restauracji Przedwiośnie jest Łukasz Konik. W jego autorskim menu znajdziemy między innymi tradycyjne produkty, często zapomniane, choć od dawna wykorzystywane w kuchni polskiej - w nowej odsłonie. Różne techniki gotowania oraz otwartość na potrzeby dietetyczne gości to niewątpliwy wyróżnik tego miejsca. W kuchni Łukasza Konika znajduje się specjalne stanowisko do przygotowywania potraw zgodnych z zasadami diety bezglutenowej.

Obok zrealizowanego już projektu EVA Park Life&SPA, zarząd uzdrowiska planuje w przyszłym roku oddanie do użytku szpitala rehabilitacji kardiologicznej i neurologicznej. Kilka tygodni temu pierwszych pacjentów po rewitalizacji przyjęło Centrum Terapii Narządu Ruchu Biały Dom, który świadczy usługi w zakresie fizjoterapii, kinezyterapii i EGZOrehabilitacji.
