Dziewczyny winne

Sadzimy winorośl, a co z niej wyrośnie, okaże się po jakimś czasie. Trzeba pielęgnować, wkładać całe serce, nie liczyć kosztów. Ale potem, gdy wino dojrzewa, nabiera charakteru, czujemy dumę. Zupełnie jak z dzieckiem – mówi Sylwia Paciura. fot. Adam Kozak
Sadzimy winorośl, a co z niej wyrośnie, okaże się po jakimś czasie. Trzeba pielęgnować, wkładać całe serce, nie liczyć kosztów. Ale potem, gdy wino dojrzewa, nabiera charakteru, czujemy dumę. Zupełnie jak z dzieckiem – mówi Sylwia Paciura. fot. Adam KozakTwój Styl

Sylwia: Prawie jak w Toskanii

Barbara: Sztuka komponowania

Wytworzyć wino to dopiero początek. Najciekawsze są te skomponowane z kilku gatunków. Sztuka mieszania, czyli kupaż, wymaga wyczucia smaku i wyobraźni. Barbara Płochocka ten etap pracy lubi najbardziej. fot. Adam Kozak
Wytworzyć wino to dopiero początek. Najciekawsze są te skomponowane z kilku gatunków. Sztuka mieszania, czyli kupaż, wymaga wyczucia smaku i wyobraźni. Barbara Płochocka ten etap pracy lubi najbardziej. fot. Adam KozakTwój Styl

Monika: Trening cierpliwości

Kupować to nie sztuka, trudniej wyprodukować. Monika Dziedzic, będąc w Bordeaux, założyła się, że stworzy w Polsce własne wino. A że jest prawnikiem, nie lubi przegrywać. fot. Adam Kozak
Kupować to nie sztuka, trudniej wyprodukować. Monika Dziedzic, będąc w Bordeaux, założyła się, że stworzy w Polsce własne wino. A że jest prawnikiem, nie lubi przegrywać. fot. Adam KozakTwój Styl
Wygraj 20 000 złotych!INTERIA.PL
Twój Styl
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?