Caldo Verde z zielonych warzyw

Caldo Verde z zielonych warzyw z ciecierzycą
Caldo Verde z zielonych warzyw z ciecierzycąmateriały prasowe

Składniki

  • 1½ łyżeczki oliwy extra virgin
  • 1 łyżka + 1 łyżeczka posiekanego czosnku
  • 1 miarka pokrojonej w małą kostkę białej lub żółtej cebuli
  • 1 łyżeczka wędzonej papryki
  • 8 miarek zielonych warzyw liściowych (jarmuż, kapusta, musztardowiec)
  • 1 miarka ciecierzycy z puszki bez dodatku soli
  • 1 l bulionu drobiowego bez dodatku soli
  • sól
  • świeżo zmielony czarny pieprz
Okłądka książki "Dieta ujemnych kalorii"
Okłądka książki "Dieta ujemnych kalorii"materiały prasowe
Wiśniowo cynamonowe zabajoneStyl.pl
Styl.pl/materiały prasowe
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?