Ciasteczka z gorzką czekoladą

Ciasteczka z gorzką czekoladą, orzechami laskowymi i solą morską
Ciasteczka z gorzką czekoladą, orzechami laskowymi i solą morskąmateriały prasowe

Składniki

na około 25 ciastek:

  • 100 g mąki ryżowej
  • 80 g mąki gryczanej
  • 50 g mąki kokosowej
  • 80 g draży czekoladowych albo gorzkiej czekolady podzielonej na kawałki
  • 30 g grubo zmielonych orzechów laskowych
  • 1½ jajka (75 g)
  • 150 g masła
  • 80 g drobnego białego cukru
  • 120 g cukru trzcinowego
  • 1 łyżeczka ekstraktu waniliowego
  • sól morska
Okładka książki "Moja kuchnia bez glutenu"
Okładka książki "Moja kuchnia bez glutenu"materiały prasowe
Jesień 2016: Najmodniejsze dżinsy sezonuStyl.pl
Styl.pl/materiały prasowe
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?