Reklama

Ciepła kanapka na zimne dni

To idealna przekąska, która sprawdzi się podczas podróży i wycieczek. Można przygotować ją na kilka sposobów. Oto jeden z nich.

Składniki

  • 3 kromki ciabatty
  • pomidor
  • 4 kapelusze pieczarek
  • pokrojony w półcentymetrowe plasterki bakłażan
  • oliwa
  • sól i pieprz
  • ocet balsamiczny
  • kulka mozzarelli
  • garstka rukoli

Przygotowanie na następnej stronie. 

Grzyby i bakłażan posmaruj oliwą. Ułóż je na grillu i piecz 10 minut. Co jakiś czas warzywa odwracaj. Oprósz je solą, pieprzem i skrop octem balsamicznym. Na każdej kromce ułóż trochę rukoli, plaster pomidora, bakłażana, sera i pomidora. 

Zobacz także: 

Na Żywo
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Strona główna INTERIA.PL
Polecamy