Czekoladowe risotto na mleku z pieczonym rabarbarem, morelami, brzoskwiniami i wanilią

Czekoladowe risotto na mleku z pieczonym rabarbarem, morelami, brzoskwiniami i wanilią
Czekoladowe risotto na mleku z pieczonym rabarbarem, morelami, brzoskwiniami i waniliąStyl.pl/materiały prasowe

Składniki

na 4 porcje

  • 1 laska wanilii
  • 500 ml mleka
  • 100 g cukru
  • 100 g ryżu
  • 150 g czekolady gorzkiej
  • 75 g masła + 1 łyżka
  • 3 łyżki koniaku
  • 350 g rabarbaru
  • 1 łyżka śmietany 18%
  • 2 łyżki brązowego cukru
  • 1 morela
  • 1 brzoskwinia
  • 200 ml śmietanki 30%
  • 100 g malin
Okładka książki "Retrowarzywa"
Okładka książki "Retrowarzywa"Styl.pl/materiały prasowe
Deser z malin, truskawek i pomarańczyStyl.pl
Styl.pl/materiały prasowe
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?