Fondanty czekoladowe

Fondanty można mrozić w kokilkach przed upieczeniem. Zanim wstawisz je do piekarnika pozwól im odtajać- tylko pamiętaj, by piec je o pięć minut dłużej niż w przepisie
Fondanty można mrozić w kokilkach przed upieczeniem. Zanim wstawisz je do piekarnika pozwól im odtajać- tylko pamiętaj, by piec je o pięć minut dłużej niż w przepisie123RF/PICSEL

Składniki

  • po 10 dag gorzkiej czekolady, drobnego cukru, mąki i masła
  • 2 jajka
  • 1 i 1/2 łyżki gorzkiego kakao
  • sól
  • masło do smarowania
  • kokilek

dodatkowe

  • lody waniliowe lub bita śmietana
  • owoce
Trufle z gorzkiej czekoladyStyl.pl
Twoje Imperium
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?