Goście, goście!

Jak gotować dobrze?
Wybierać sezonowe
produkty.
I nie popisywać się
znajomością techniki
kulinarnej, lecz
po prostu podkreślać
ich naturalny smak.
Jak gotować dobrze? Wybierać sezonowe produkty. I nie popisywać się znajomością techniki kulinarnej, lecz po prostu podkreślać ich naturalny smak.Twój Styl

Śledź ze śmietaną, jabłkami i kardamonem

Śledź ze śmietaną, jabłkami i kardamonem
Śledź ze śmietaną, jabłkami i kardamonemTwój Styl
Pieczony rostbef z musem chrzanowym
Pieczony rostbef z musem chrzanowymTwój Styl

Pieczony rostbef z musem chrzanowym

Krem z marchwi
Krem z marchwiTwój Styl

Krem z marchwi

Smażony pstrąg z ryżem i pieczonym kalafiorem
Smażony pstrąg z ryżem i pieczonym kalafioremTwój Styl

Smażony pstrąg z ryżem i pieczonym kalafiorem

Pęczak powinien być gotowany na sypko. Wtedy ziarna będą jędrne, zachowają delikatny smak. Kaszę można doprawić i jeść solo. Albo podawać jako dodatek do mięs.
Pęczak powinien być gotowany na sypko. Wtedy ziarna będą jędrne, zachowają delikatny smak. Kaszę można doprawić i jeść solo. Albo podawać jako dodatek do mięs.Twój Styl

Pęczak z burakami i serem Emilgrana

Pieczone warzywa korzeniowe
Pieczone warzywa korzenioweTwój Styl

Pieczone warzywa korzeniowe

Pieczona karkówka z polentą
Pieczona karkówka z polentąTwój Styl

Pieczona karkówka z polentą

 
 123RF/PICSEL

Sernik z musem śliwkowym

Racuchy z ananasem i imbirem
Racuchy z ananasem i imbiremTwój Styl

Racuchy z ananasem i imbirem

Szefem kuchni w Zielonym Niedźwiedziu (wybranym knajpą roku 2014) jest Sebastian Olma, zwycięzca drugiej edycji Top Chefa. Ale menu wyglądałoby pewnie inaczej, gdyby nie łowca smaku, Zbyszek Kmieć. To on wędruje po Polsce, je i sprowadza do Niedźwiedzia najlepsze regionalne produkty: sery, grzyby, ryby, warzywa, mięso.
Szefem kuchni w Zielonym Niedźwiedziu (wybranym knajpą roku 2014) jest Sebastian Olma, zwycięzca drugiej edycji Top Chefa. Ale menu wyglądałoby pewnie inaczej, gdyby nie łowca smaku, Zbyszek Kmieć. To on wędruje po Polsce, je i sprowadza do Niedźwiedzia najlepsze regionalne produkty: sery, grzyby, ryby, warzywa, mięso.Twój Styl
Twój Styl
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?