Grillowane szparagi z cytrynową śmietaną z sera koziego

Grillowane szaparagi
Grillowane szaparagimateriały prasowe

Składniki

  • 450 g / 1 pęczek szparagów
  • 1 łyżeczka oleju kokosowego lub ghi
  • oliwa tłoczona na zimno do podania
  • (opcjonalnie) drobna sól morska

na cytrynową śmietanę z sera koziego

  • 100 g miękkiego sera koziego
  • 1 mały ząbek czosnku, przeciśnięty
  • skórka z 1 cytryny
  • 1½ łyżeczki oliwy tłoczonej na zimno
  • 1 łyżeczka świeżo wyciśniętego soku z cytryny
  • drobna sól morska
Okładka książki "My New Roots"
Okładka książki "My New Roots"materiały prasowe
Styl.pl/materiały prasowe
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?