Hot-dog palce lizać
Dzieci to kochają!

Składniki
- 4 bułki do hot-dogów
- 4 parówki
- 4 liście sałaty
- 2 pomidory
- 1/2 szklanki tartego sera żółtego
- 4 łyżki prażonej cebulki
- 4 łyżki majonezu
- 4 łyżki keczupu
4
1. Bułki rozłożyć, np. wsadzając w środek wykałaczkę, wstawić do piekarnika nagrzanego do 170ºC na 2-3 minuty (muszą się jedynie podgrzać, a nie podpiec).
2. Pomidory sparzyć, obrać, pokroić na plastry. Majonez wymieszać z keczupem. Parówki ugotować, trzymać w cieple.
3. Bułki posmarować w środku sosem, oprószyć cebulką, serem, rozłożyć sałatę i plastry pomidorów, na koniec włożyć parówkę, bułkę złożyć, włożyć do pieca na minutę przed podaniem.