Jajka pod paprykową pierzynką

Gdy temperatury spadają, coraz chętniej sięgamy po rozgrzewające dania z aromatycznymi i pikantnymi przyprawami
Gdy temperatury spadają, coraz chętniej sięgamy po rozgrzewające dania z aromatycznymi i pikantnymi przyprawami123RF/PICSEL

Składniki

  • 3 jaja
  • 3 czerwone papryki pokrojone w paseczki
  • 3 posiekane ząbki czosnku
  • cebula
  • garść zielonych oliwek pokrojonych w grube talarki
  • pół szklanki przecieru pomidorowego
  • 25 dag odsączonej czerwonej fasoli z puszki
  • pęczek kolendry
  • 2 łyżeczki kminku
  • po łyżeczce papryki zwykłej i wędzonej
  • oliwa
  • kilka kropli tabasco
  • sól i pieprz
Tost francuski z wędzonym łososiem i jajkiem w koszulceStyl.pl
Na Żywo
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?