Reklama

Reklama

Kisz

Prosty przepis, doskonały efekt.

Składniki

  • 2 kozie serki
  • 30 dag tofu
  • 8 łyżek śmietany
  • oliwa
  • 4 łyżki płatków ryżowych
  • łyżka mąki
  • sól, pieprz, gałka muszkatołowa
  • szklanka ugotowanej brukselki
  • 20 dag pomidorków koktajlowych
  • bułka tarta
  • 10 dag sera pleśniowego


 Tofu, kozie serki, śmietanę, 2 łyżki oliwy, płatki ryżowe, brukselkę i mąkę zmiksuj. Dopraw solą, pieprzem i gałką muszkatołową. Masę przełóż do naczynia wysmarowanego oliwą i posypanego bułką. Na wierzchu ułóż pomidorki i posyp serem pleśniowym. Zapiekaj 30 minut w temp. 180°C.

Na Żywo

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy