Reklama

Reklama

Krewetki i kalmary z fasolką szparagową

Hiszpańskie danie w 15 minut.

Składniki:


  • Biała cebula
  • Kalmary
  • Natka pietruszki
  • Oliwa z oliwek
  • Czosnek
  • Zielona fasolka szparagowa
  • Sok z winogron
  • Krewetki
  • Cytryna
  • Pieprz, sól

Cebulę i kalmary pokrój w krążki. Posiekaj natkę pietruszki. Smaż cebulę na oliwie. Dodaj czosnek. Dodaj kalmary, smaż 3 minuty. Dodaj fasolkę, smaż jeszcze 3 minuty. Wlej sok z winogron. Dodaj krewetki. Dopraw solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Dodaj natkę

Styl.pl

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy