Makaron z fasolą i szpinakiem

Makaron z fasolą i szpinakiem to pomysł na szybki obiad
Makaron z fasolą i szpinakiem to pomysł na szybki obiadmateriały prasowe

Składniki

  • Makaron: 300 g
  • Szpinak: 200 g
  • Fasola czerwona: 1 puszka (240 g)
  • Pomidorki koktajlowe: 400 g
  • Suszone pomidory: 6–8 sztuk
  • Oliwa: 2 łyżki
  • Szalotka: 1 sztuka
  • Czosnek: 2 ząbki
  • Chili małe (opcjonalnie)
  • Świeżo mielony pieprz
4 osób
Okładka książki "Praktykulinarni. Szybko i zdrowo od śniadania do kolacji"
Okładka książki "Praktykulinarni. Szybko i zdrowo od śniadania do kolacji"materiały prasowe
Fragment książki
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?