Marynowany śledź z wątróbką z dorsza

Marynowany śledź z wątróbką z dorsza
Marynowany śledź z wątróbką z dorszamateriały prasowe

Składniki

  • 4 ładne filety ze świeżych śledzi
  • 200 ml białego octu winnego
  • 5 ziaren ziela angielskiego
  • 4 liście laurowe
  • 1 łyżka cukru
  • 2 ząbki czosnku
  • 2 cebule
  • 1 cytryna
  • 100 g wątróbki z dorsza
  • 1 czerwona cebula
  • 1 pęd selera naciowego
  • 1 ogórek konserwowy
  • 2 twarde jabłka
  • 1 pęczek świeżej kolendry
  • 4 łyżki gęstego naturalnego jogurtu
  • sól, grubo mielony pieprz, olej
Podpłomyk ryżowyStyl.pl
Styl.pl/materiały prasowe
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?