Meksykańska zupa z awokado

Meksykańska zupa z awokado
Meksykańska zupa z awokadomateriały prasowe

Składniki

  • 6 dużych porcji
  • 3 łyżki masła
  • 1 biała cebula
  • 1 czerwona papryka
  • 4 ząbki czosnku
  • 5 łyżeczek mąki
  • 3 szklanki mleka
  • 3 szklanki wywaru warzywnego
  • 1 puszka pomidorów
  • 1 puszka niemodyfikowanej genetycznie kukurydzy
  • 1 puszka czerwonej fasoli
  • 1/2 łyżeczki chili
  • 1,5 łyżeczki kminu rzymskiego w proszku
  • 150 g sera cheddar
  • 3 awokado
  • sól do smaku
Książka Moniki Mrozowskiej "Zupy moc"
Książka Moniki Mrozowskiej "Zupy moc"materiały prasowe
Fragment książki
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?