Patelnia letnich warzyw

Składniki
- 3 łyżki śmietana
- 100 g czarne oliwki
- świeży rozmaryn
- cebula
- 600 g filet z piersi indyka
- świeży tymianek
- 3 szt. pomidor
- 250 g pieczarki
- sól
- 2 szt. mała cukinia
- olej do smażenia
- pieprz
- 1 łyzeczka bulion instant
3-4 osób
Mięso pokroić w kostkę, smażyć na rozgrzanym oleju 5 minut, doprawić solą i pieprzem zdjąć z patelni. W pozostałym tłuszczu smażyć pokrojone w kostkę grzyby i cebulę, dodać plasterki cukinii, poprzekrawane na pół pomidorki i oliwki, doprawić solą i pieprzem. Dodać mięso. Wlać ¼ litra wody, dodać bulion instant. Gotować 5 minut. DWmieszać śmietanę.