​Pieczarki nadziewane szałwiowym pęczakiem

​Pieczarki nadziewane szałwiowym pęczakiem
​Pieczarki nadziewane szałwiowym pęczakiemmateriały prasowe

Składniki

- na 3 porcje

  • 0,5 szklanki pęczaku
  • 6 dużych pieczarek
  • oliwa do smażenia
  • 0,5 cebuli
  • 2 ząbki czosnku
  • kilka listków szałwii
  • 3 łyżki uprażonych orzechów laskowych
  • 50 g sera provolone (lub innego, który się dobrze topi)
  • sól, pieprz do smaku

Jak przygotować:

Opowiadania drewnianego stołu. 125 przepisów, jak sprawić przyjemność bliskim i sobie
Opowiadania drewnianego stołu. 125 przepisów, jak sprawić przyjemność bliskim i sobiemateriały prasowe
Puszysty omletStyl.pl
Styl.pl/materiały prasowe
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?