Pieczony boczek z ziemniakami i pikantnym czatnejem rabarbarowym z chili

Pieczony boczek z ziemniakami i pikantnym czatnejem rabarbarowym z chili
Pieczony boczek z ziemniakami i pikantnym czatnejem rabarbarowym z chiliStyl.pl/materiały prasowe

Składniki

na 4 porcje

  • 120 dag surowego mięsnego boczku
  • 6 ząbków czosnku
  • 1 pęczka świeżego rozmarynu
  • 5 łyżek oleju + 1 łyżeczka
  • 1 łyżeczka papryki słodkiej w proszku
  • 800 g małych ziemniaków
  • 2 czerwone cebule
  • 1 czerwona papryczka chili
  • 1 kg rabarbaru
  • 75 g masła
  • 3 łyżki wody
  • 2 łyżki octu balsamicznego
  • 2 łyżki miodu
  • sól, pieprz
Okładka książki "Retrowarzywa"
Okładka książki "Retrowarzywa"Styl.pl/materiały prasowe
Portugalska sałatka z tuńczykiemStyl.pl
Styl.pl/materiały prasowe
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?