Roladki z orzechami i szpinakiem

Na te roladki najlepiej nadaje się wołowina na pieczeń, rostbef, ligawa lub udziec. Mięso należy rozbić na cieniutkie filety.
Na te roladki najlepiej nadaje się wołowina na pieczeń, rostbef, ligawa lub udziec. Mięso należy rozbić na cieniutkie filety.123RF/PICSEL

Składniki

  • 6 kotletów wołowych (po 20 dag)
  • 20 dag białego tłustego sera
  • 5 dag świeżego szpinaku
  • 15 dag orzechów
  • 3 cebule
  • 2 łyżki koncentratu pomidorowego
  • 2 szklanki czerwonego wytrawnego wina
  • 1 l bulionu
  • 2 łyżki mąki kukurydzianej
  • 3 łyżki wiśniówki
  • 4 łyżki oleju
  • sól, pieprz
Stek z wołowiny wagyu z masłem wasabiStyl.pl
Twoje Imperium
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?