Soljanka po rosyjsku

Pod koniec gotowania do zupy wlej zalewę z ogórków kiszonych
Pod koniec gotowania do zupy wlej zalewę z ogórków kiszonych123RF/PICSEL

Składniki

  • po 30 dag wołowiny i wieprzowej łopatki
  • po 10 dag kiełbasy i wędzonki
  • 2 marchewki
  • cebula
  • po 4 ząbki czosnku
  • 4 pieczarki
  • pietruszka
  • pół selera
  • por (zielona część)
  • 2 łyżki masła
  • 4 kiszone ogórki szklanka
  • zalewy z ogórków kiszonych
  • mały koncentrat pomidorowy
  • po dwie łyżki oliwek czarnych, zielonych i kaparów
  • ziele angielskie
  • liście laurowe
  • pieprz i sól
  • koperek, natka
  • cytryna
  • śmietana
Na Żywo
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?