Stek z salsą z awokado i chrzanu

Danie możesz podać z pieczonymi w łupinach ziemniakami lub kolbami kukurydzy
Danie możesz podać z pieczonymi w łupinach ziemniakami lub kolbami kukurydzy123RF/PICSEL

Składniki

  • 2 małe czerwone cebule
  • 2 dojrzałe awokado
  • 1/2 pęczka szczypiorku
  • 1 mały ogórek sałatkowy
  • 1 cytryna
  • 1/2 pęczka kolendry
  • 60 g korzenia chrzanu
  • 2-3 łyżki białego octu winnego
  • sól
  • mielony czarny pieprz
  • 4 steki wołowe (po ok. 220 g)
  • 1-2 spore szczypty pieprzu kajeńskiego
Stek z wołowiny wagyu z masłem wasabiStyl.pl
Życie na gorąco
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?