Strudel po marokańsku z mięsem

Strudel po marokańsku z mięsem
Strudel po marokańsku z mięsem123RF/PICSEL

Składniki

  • 30 dag mielonej wołowiny
  • 25 dag ciasta filo (3 arkusze 30x30 cm)
  • 10 dag kaszy kuskus
  • 25 dag mrożonego szpinaku
  • 1 puszka ciecierzycy
  • 1 szklanka bulionu
  • 2 cebule
  • 1 ząbek czosnku
  • 3 łyżki siekanych orzechów laskowych
  • 3 łyżki sosu ajwar
  • 3 łyżki rozpuszczonego masła
  • 1 żółtko
  • 2 łyżki oleju
  • 2 łyżki przyprawy marokańskiej
  • sól, pieprz
4
Natalia Przybysz o płycie „Jak malować ogień” Styl.pl
Twoje Imperium
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?