Sznycle w kokosowej panierce

Sznycle w kokosowej panierce
Sznycle w kokosowej panierce123RF/PICSEL

Składniki

  • 1 owoc mango
  • 3 łyżki masła
  • 2 łyżki przyprawy curry w proszku
  • 5-6 łyżek mąki
  • 100 ml soku z mango
  • 100 ml bulionu warzywnego
  • 100 ml mleka kokosowego
  • sól
  • pieprz
  • 1 łyżeczka cukru
  • 200 g ryżu
  • 4 sznycle z indyka (po ok. 15 dag każdy)
  • 1-2 jajka
  • 50 g bułki tartej
  • 50 g wiórków kokosowych
  • olej kokosowy do smażenia
  • czipsy kokosowe do dekoracji (ewentualnie)
Modne golfyStyl.pl
Życie na gorąco
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?