1. Ubij białka. Dodawaj cukier i żółtka, cały czas ubijając. Na koniec dodaj mąkę, zmielone orzechy i wymieszaj. Masę przełóż do wysmarowanej tłuszczem i obsypanej mąką tortownicy (24 cm). Piecz w 160 st. C ok. 45 minut.
Przestudzone ciasto wyjmij z formy i przekrój na trzy blaty.
2. Zagotuj krem z mleka, cukru i budyniu w proszku, ostudź stale mieszając. Dodaj ajerkoniak, pokrojone na kawałki masło. Zmiksuj na gładki krem. Podziel go na trzy części. Do dwóch dodaj odcedzone mandarynki, wymieszaj i posmaruj kremem dwa blaty, a następnie ułóż je na sobie. Połóż na wierzch trzeci blat i wstaw tort do lodówki, by stężał.
3. Przesiej mleko w proszku i cukier puder. Dodaj miód, wodę. Zagnieć plastyczną masę. Rozwałkuj ją na blacie posypanym cukrem pudrem na cienki placek.
4. Cały tort posmaruj pozostałym kremem i obłóż masą. Z resztek wymodeluj krawędź wokół tortu. Przed podaniem udekoruj czekoladowymi gwiazdkami.