Trufle w trzech kolorach
1. Gorzką czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej, stopniowo dodajemy śmietankę oraz posiekane na kawałki masło. Mieszamy trzepaczką rózgową, aż składniki się połączą i powstanie gładka masa truflowa. Następnie dodajemy szczyptę chili, likier pomarańczowy, kawę rozpuszczalną i espresso, mieszamy. Ostudzoną masę wstawiamy na co najmniej dwie godziny do lodówki.
2. Mango rozkruszamy na pył i przesypujemy na talerz. Na osobne talerze wykładamy wiórki kokosowe i kakao. Masę truflową wyjmujemy z lodówki. Łyżką nabieramy odrobinę masy i dość szybko formujemy nieduże kulki, których powinno wyjść 60.
3. 20 pralinek obtaczamy w kakao, kolejnych 20 w wiórkach kokosowych i ostatnie 20 w rozkruszonym mango. Część gotowych trufli wkładamy do małych papilotek i razem z pozostałymi wstawiamy do lodówki, żeby dobrze się schłodziły.