W czeskiej kuchni

Svíčková na smetaně, czyli mięso w śmietanowym sosie z knedlikami - klasyczny obiad na niedzielę w Czechach
Svíčková na smetaně, czyli mięso w śmietanowym sosie z knedlikami - klasyczny obiad na niedzielę w Czechach123RF/PICSEL
Te małe czeskie kiełbaski możemy marynować w occie lub grillować. Obowiązkowo popijamy piwem
Te małe czeskie kiełbaski możemy marynować w occie lub grillować. Obowiązkowo popijamy piwem123RF/PICSEL
Czesi marynują w oleju sery na różne sposoby. To wyśmienita przekąska do piwa
Czesi marynują w oleju sery na różne sposoby. To wyśmienita przekąska do piwa123RF/PICSEL

Svíčková na smetaně, czyli obiad na niedzielę w Czechach

Nakládaný hermelín czyli ser pleśniowy w oleju

Styl.pl/materiały prasowe
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?