Warzywa po sycylijsku

Warzywa po sycylijsku to zdrowe i pyszne danie
Warzywa po sycylijsku to zdrowe i pyszne daniemateriały prasowe

Składniki

  • Fasolka szparagowa (świeża lub mrożona): 300 g
  • Bób (świeży lub mrożony): 200 g
  • Cukinia średnia: 1 sztuka
  • Szalotka: 2 sztuki
  • Czosnek: 1 ząbek
  • Rodzynki: 3–4 łyżki
  • Pestki słonecznika: 3 łyżki
  • Ocet balsamiczny: 4 łyżki
  • Oliwa: 2 łyżki
  • Natka posiekana: 1 łyżka
4 osób
Okładka książki "Praktykulinarni. Szybko i zdrowo od śniadania do kolacji"
Okładka książki "Praktykulinarni. Szybko i zdrowo od śniadania do kolacji"materiały prasowe
Fragment książki
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?