Zapiekanka z fasolką i kurczakiem

Jeśli nie lubisz bułki tartej, możesz z niej zrezygnować
Jeśli nie lubisz bułki tartej, możesz z niej zrezygnowaćElena Shashkina 123RF/PICSEL

Składniki

  • 40 dag makaronu rurki
  • 30 dag piersi kurczaka
  • 50 dag zielonej fasolki
  • 10 dag pomidorków cherry
  • 10 dag pieczarek
  • 5 dag tartego sera gouda
  • 2 łyżki tartego parmezanu
  • 5 łyżek oliwy
  • po 5 dag masła i mąki
  • po 1 szklance mleka i bulionu warzywnego
  • 4 łyżki bułki tartej
  • 1 pęczek natki pietruszki
  • sól, pieprz, gałka muszkatołowa
  • tłuszcz do formy
Twoje Imperium
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?