Zapiekanka z marchwią i pieczarkami

Schab zapiekany z pieczarkami i serem
Schab zapiekany z pieczarkami i serem123RF/PICSEL

Składniki

  • 4 kotlety schabowe każdy po około 180 g
  • 300 g pieczarek
  • 2–3 średniej wielkości marchewki
  • 2 cebule
  • półtorej szklanki bulionu warzywnego
  • szklanka śmietany
  • 50 g startego sera Gouda
  • łyżka mąki
  • sól, pieprz
  • olej rzepakowy

Jak elegancko zaprezentować danie na talerzu?

Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Schab ze śliwką – jak zrobić?Interia KulinariaInteria Kulinaria
Rewia
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?