Wszystkie smaki pomidorów

Współczesna pizza z pomidorami, mozzarellą i bazylią, czyli margherita, powstała w Neapolu w 1889 roku na cześć królowej Małgorzaty Sabaudzkiej, fot. Eliza Mórawska
Współczesna pizza z pomidorami, mozzarellą i bazylią, czyli margherita, powstała w Neapolu w 1889 roku na cześć królowej Małgorzaty Sabaudzkiej, fot. Eliza MórawskaPANI

Pizza z pomidorami, sosem pomidorowym i ziołami

Pomidory najlepiej smakują latem, fto. Eliza Mórawska
Pomidory najlepiej smakują latem, fto. Eliza MórawskaPANI
fot. Eliza Mórawska
fot. Eliza MórawskaPANI

Chutney z pomidorów, cebuli i chili

Chutney doskonale smakuje z bagietką i serami, fot. Eliza Mórawska
Chutney doskonale smakuje z bagietką i serami, fot. Eliza MórawskaPANI
Chutney, fot. Eliza Mórawska
Chutney, fot. Eliza MórawskaPANI

Muffiny śródziemnomorskie z pomidorami, serem feta i ziołami

 
 123RF/PICSEL

Gnocchi z sosem z pieczonych pomidorów

Gnocchi z sosem z pieczonych pomidorów, fot. Eliza Mórawska
Gnocchi z sosem z pieczonych pomidorów, fot. Eliza MórawskaPANI
PANI
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?