Reklama

Damian Kordas o krytykowaniu restauratorów

Często odwiedza restauracje, a po występie w programie stał się całkiem rozpoznawalny. Choć sam nie boi się krytyki, to powstrzymuje się z wyrażaniem opinii, bo nie chce innym sprawiać przykrości.

Często odwiedza restauracje, a po występie w programie stał się całkiem rozpoznawalny. Choć sam nie boi się krytyki, to powstrzymuje się z wyrażaniem opinii, bo nie chce innym sprawiać przykrości.

- Czasem jeżeli ktoś mnie zapyta, to w delikatny sposób mogę coś powiedzieć. Staram się unikać negatywnych opinii, bo komuś to może sprawić przykrość. Staram się nie komentować - powiedział zwycięzca MasterChefa. Jakie sytuacje spotykają go w restauracjach? Czy rozpoznawalność niesie za sobą pewne korzyści?

Źródło:przeAmbitni.pl Dostawca: x-news

Styl.pl
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Strona główna INTERIA.PL
Polecamy