"W mojej tajskiej kuchni"

​W książce "W mojej tajskiej kuchni" znajdziesz zapach tajskich przygód, aromat egzotycznych doznań i mnóstwo praktycznych informacji, jak zostać mistrzem tajskich dań we własnej kuchni.

książka
książkamateriały prasowe
Okładka książki "W mojej tajskiej kuchni"
Okładka książki "W mojej tajskiej kuchni"materiały prasowe

Przemierzając Tajlandię, Daria Ładocha ze studentki dziennikarstwa stała się kulinarnym coachem. Szefowie lokalnych restauracji wprowadzili ją w tajniki swojej pracy, starsze kobiety gotujące dla rodzin zdradziły tradycyjne receptury. Obrała kilogramy krewetek, pokroiła góry warzyw i wróciła, by podzielić się tym, czego się nauczyła.  

- "W mojej tajskiej kuchni " to 90 przepisów na szybkie, efektowne i niesamowicie smaczne dania. Towarzyszą im opisy produktów i porady, gdzie można je kupić i czym zastąpić. Ugotuj pyszne zielone curry z kurczakiem i bakłażanem tajskim, zasmakuj orientalnej kuchni, poznaj historię białej Tajki i wraz z nią naucz się przyrządzać potrawy z dużą dawką chili i szczypta humoru - mówi autorka.   

Daria Ładocha - maniaczka zdrowego żywienia, mama dwójki dzieci. Swoja filozofią życia oraz przepisami dzieli się w Dzień Dobry TVN oraz na kulinarnym blogu Mamałyga. Prowadzi warsztaty z kuchni tajskiej w Instytucie Sztuki Kulinarnej. Uczy, jak zdrowo się odżywiać oraz wspierać odporność za pomocą diety.      

"W mojej tajskiej kuchni" Daria Ładocha, Wydawnictwo Pascal

Styl.pl/materiały prasowe
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Dołącz do nas