Dzika historia podróży do korzeni. O szczęściu, które czerpie się z natury

Szefowa kuchni Dzikich Historii Ewa Michalska
Szefowa kuchni Dzikich Historii Ewa Michalska Maciej Kaniukarchiwum prywatne
"Noma to świetnie zorganizowana maszyna, laboratorium smaku. To unikalne podejście na każdym etapie" - mówi Ewa Michalska
"Noma to świetnie zorganizowana maszyna, laboratorium smaku. To unikalne podejście na każdym etapie" - mówi Ewa Michalskaarchiwum prywatne
Mazury - tu można odnaleźć balans
Mazury - tu można odnaleźć balansMaciej Kaniukarchiwum prywatne
Gotuję tradycyjnie albo nowocześnie ale zawsze z naturalnych, świeżych składników i z poszanowaniem tradycji - podkreśla autorka
Gotuję tradycyjnie albo nowocześnie ale zawsze z naturalnych, świeżych składników i z poszanowaniem tradycji - podkreśla autorkaMaciej Kaniukarchiwum prywatne
"To był naprawdę ogrom pracy całego zespołu, ale dla mnie najgorsze w pisaniu tej książki było... pisanie" - śmieje się autorka
"To był naprawdę ogrom pracy całego zespołu, ale dla mnie najgorsze w pisaniu tej książki było... pisanie" - śmieje się autorkaMaciej Kaniukarchiwum prywatne
„Ewa gotuje”: Leczo z pieczonych warzywPolsat
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?