"Miska ryżu to kwintesencja doskonałości". Katherine Tamiko Arguile o kuchni i kulturze Japonii

Kuchnia japońska obfituje w unikalne smaki/materiały prasowe
Kuchnia japońska obfituje w unikalne smaki/materiały prasowe123RF/PICSEL
Katherine Tamiko Arguile podczas wywiadu
Katherine Tamiko Arguile podczas wywiadu Agnieszka Maciaszekarchiwum prywatne
Młodzi Japończycy tradycyjną kuchnię uważają za staromodną
Młodzi Japończycy tradycyjną kuchnię uważają za staromodną 123RF/PICSEL
Moczenie sushi w sosie sojowym zabija to, co w nim najlepsze
Moczenie sushi w sosie sojowym zabija to, co w nim najlepsze123RF/PICSEL
Mugicha - japoński napój z jęczmienia na upały
Mugicha - japoński napój z jęczmienia na upały123RF/PICSEL
Książka "Meshi" autorstwa Katherine Tamiko Arguile ukazała się nakładem wydawnictwa ZNAK Koncept
Książka "Meshi" autorstwa Katherine Tamiko Arguile ukazała się nakładem wydawnictwa ZNAK Koncept materiały prasowe
Japonia doczekała się swojego piękna. Wiśnie zakwitły!HARUMI OZAWA / AFPTV / AFPAFP