Jagna Niedzielska: Hedonizm i zero-waste

Jagna Niedzielska poprowadzi warsztaty podczas tegorocznego Earth Festival w Uniejowie
Jagna Niedzielska poprowadzi warsztaty podczas tegorocznego Earth Festival w Uniejowiezdjęcie pochodzi z e-booka "Smacznie, zdrowo, tanio! Jak gotować EKOnomicznie”materiały prasowe
Staram się, żeby mój język był miękki i żeby wydźwięk był przyjemny. Bo uważam, że ekologia musi być w mainstreamie.
"Od konsumenta do wielkiego producenta i rządzących jest naprawdę krótka droga"
"Od konsumenta do wielkiego producenta i rządzących jest naprawdę krótka droga"zdjęcie pochodzi z e-booka "Smacznie, zdrowo, tanio! Jak gotować EKOnomicznie”materiały prasowe
Chcę iść tą drogą, bo telewizja jest medium, które bardzo cenię i chcę wchodzić do domów ludzi, zwykłych Lewandowskich. Otworzyć ich lodówki, szafki kuchenne. Pokazać im, co mają i co mogą z tego przyrządzić i ile mogą nie stracić.
Kuchnia zero-waste polega na takim gospodarowaniu produktami, żeby nie dopuścić do powstawania resztek.
Czy bycie eko jest trudne?