restauracja
Artykuły (13)
-
Przemek Klima: Nie można ciągle być „na baczność”, trzeba też czasem poluzować swój gorset
- Poniedziałek, 15 kwietnia (05:50)
-
Wiesław Wysokiński: Sommelier musi być też trochę psychologiem
- Piątek, 9 września 2022 (10:00)
Jak odpowiednio dobrać wino do potrawy, dlaczego szef kuchni powinien myśleć nie tylko o jedzeniu, oraz o wciąż pokutujących mitach związanych z wyborem i konsumpcją wina rozmawiam z...wino, restauracja -
Ewa Wachowicz: Życie mnie już tyle razy zaskoczyło
- Środa, 28 lutego 2018 (06:00)
Trendsetterka, która jako nastolatka serwowała przystawki na kryształowych lustrach. Kobieta, która zaczyna dzień jogą, a kończy w saunie. Fanka podpłomyków i sosu jarzębinowego. W...Ewa Wachowicz, restauracja, Styl.pl, Lidia Ostólska, kuchnia, Zalipianki, Top Chef, Małopolska, Kraków, kuchnia regionalna