restauracja
Artykuły (12)
-
Przemek Klima: Nie można ciągle być „na baczność”, trzeba też czasem poluzować swój gorset
- Poniedziałek, 15 kwietnia 2024 (05:50)
-
Wiesław Wysokiński: Sommelier musi być też trochę psychologiem
- Piątek, 9 września 2022 (10:00)
-
Ewa Wachowicz: Życie mnie już tyle razy zaskoczyło
- Środa, 28 lutego 2018 (06:00)
Trendsetterka, która jako nastolatka serwowała przystawki na kryształowych lustrach. Kobieta, która zaczyna dzień jogą, a kończy w saunie. Fanka podpłomyków i sosu jarzębinowego. W...Małopolska, restauracja, kuchnia, Ewa Wachowicz, kuchnia regionalna, Top Chef, Zalipianki, podpłomyk -
Ewa Wachowicz. W sercu Krakowa ma drugi dom
- Poniedziałek, 19 lutego 2018 (13:23)
-
Na alpejskich szlakach. Najpiękniejsze góry Szwajcarii
- Czwartek, 1 maja 2014