restauracja
Artykuły (14)
-
Bartosz Szymczak: Praca na kuchni szybko weryfikuje podejście do życia. Tu nikt nie jest za karę
- Czwartek, 22 maja (17:03)
-
Lanie wody ma w małym palcu. Na czym polega praca hydrosommeliera?
- Poniedziałek, 21 kwietnia (12:48)
-
Przemek Klima: Nie można ciągle być "na baczność", trzeba też czasem poluzować swój gorset
- Poniedziałek, 15 kwietnia 2024 (05:50)
-
Wiesław Wysokiński: Sommelier musi być też trochę psychologiem
- Piątek, 9 września 2022 (10:00)
-
Ewa Wachowicz: Życie mnie już tyle razy zaskoczyło
- Środa, 28 lutego 2018 (06:00)
Trendsetterka, która jako nastolatka serwowała przystawki na kryształowych lustrach. Kobieta, która zaczyna dzień jogą, a kończy w saunie. Fanka podpłomyków i sosu jarzębinowego. W...Małopolska, restauracja, kuchnia, Ewa Wachowicz, kuchnia regionalna, Top Chef, Zalipianki, podpłomyk