Jajka faszerowane po staropolsku. Ulubiona przystawka Magdy Gessler

Jajka faszerowane po staropolsku z pieczarkami to doskonały pomysł na wielkanocną przystawkę
Jajka faszerowane po staropolsku z pieczarkami to doskonały pomysł na wielkanocną przystawkę123RF/PICSEL

Jajka faszerowane po staropolsku: składniki i sposób przygotowania

Składniki

  • 10 jajek
  • 1 cebula
  • 6 dużych pieczarek
  • pęczek koperku
  • 1 łyżka musztardy dijon
  • 1 łyżka śmietany 22%
  • 1 szklanka bułki tartej
  • 50 g masła
  • 3 łyżki oleju
  • szczypta soli
  • szczypta pieprzu
„Ewa gotuje”: Babka czekoladowa z lukrem pomarańczowymPolsatPolsat
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?