Szukamy rozwiązań na migrenę, bóle stawów i trawienie

article cover
123RF/PICSEL

Szukamy rozwiązań na migrenę, bóle stawów i trawienie

Przechowujemy w lodówce. Należy pić po łyżce dziennie. Olejem nacieram też bolące miejsca. Ważne, aby robić to systematycznie. Zaniedbanie stóp może prowadzić do poważnych schorzeń, a nawet kalectwa. Ogromne znaczenie ma obuwie. Wąskie czubki i obcas przyczyniają się do pogłębiania wad postawy.
Przechowujemy w lodówce. Należy pić po łyżce dziennie. Olejem nacieram też bolące miejsca. Ważne, aby robić to systematycznie. Zaniedbanie stóp może prowadzić do poważnych schorzeń, a nawet kalectwa. Ogromne znaczenie ma obuwie. Wąskie czubki i obcas przyczyniają się do pogłębiania wad postawy.123RF/PICSEL
​Szałwia w nowym wydaniu Garść suszonej szałwii wrzucamy do słoika i zalewam szklanką czerwonego wina. Słój zakręcamy i odstawiamy na tydzień w ciemne, chłodne miejsce. Przecedzamy do czystego słoika. Pijemy dwa razy dziennie po kieliszku przy zaburzeniach żołądkowych, na lepsze trawienie i przyspieszenie metabolizmu. Rewia
​Szałwia w nowym wydaniu Garść suszonej szałwii wrzucamy do słoika i zalewam szklanką czerwonego wina. Słój zakręcamy i odstawiamy na tydzień w ciemne, chłodne miejsce. Przecedzamy do czystego słoika. Pijemy dwa razy dziennie po kieliszku przy zaburzeniach żołądkowych, na lepsze trawienie i przyspieszenie metabolizmu. Rewia123RF/PICSEL
Rumiankowy olej na ból mięśni i stawów Do słoja wrzucamy trzy garście kwiatów rumianku, zalewam zwykłym olejem tak, aby przykryć kwiaty. Słój zakręcam i odstawiam na dwa tygodnie w ciepłe, słoneczne miejsce. Przecedzamy, przelewamy do butelki.
Rumiankowy olej na ból mięśni i stawów Do słoja wrzucamy trzy garście kwiatów rumianku, zalewam zwykłym olejem tak, aby przykryć kwiaty. Słój zakręcam i odstawiam na dwa tygodnie w ciepłe, słoneczne miejsce. Przecedzamy, przelewamy do butelki. 123RF/PICSEL
Mieszamy po łyżce kwiatów lawendy, ziela dziurawca, ziela bukwicy i przetacznika oraz kłącza tataraku. Potem łyżkę mieszanki zalewamy szklanką wrzątku. Przykrywam i odstawiam na 15 minut. Należy pić dwa razy dziennie po pół szklanki.
Mieszamy po łyżce kwiatów lawendy, ziela dziurawca, ziela bukwicy i przetacznika oraz kłącza tataraku. Potem łyżkę mieszanki zalewamy szklanką wrzątku. Przykrywam i odstawiam na 15 minut. Należy pić dwa razy dziennie po pół szklanki.123RF/PICSEL
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?