Arbuzowy przysmak

Ciasto nie tylko efektownie wygląda, ale też wspaniale smakuje
Ciasto nie tylko efektownie wygląda, ale też wspaniale smakuje123RF/PICSEL

Składniki

Składniki na spód

  • 300 g pokruszonych herbatników
  • 3/5 kostki do pieczenia (150 g)
  • 1/2 szkl. cukru (125 g)
  • 3 łyżki wody

Składniki na masę

  • 50 g żelatyny
  • 600 g gęstego jogurtu
  • 1/2 szklanki cukru pudru (100 g)
  • 1 szklanka śmietanki 30 proc.
  • 800 g arbuza pokrojonego w kostkę
  • 100 ml grenadiny (syropu z granatów)
  • małe czekoladowe cukiereczki do dekoracji
GreenBells - las w słoikuStyl.pl
Tele Tydzień
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?